Connect with us

Hälsa & Skönhet

Prisbelönt djurförsäkring byter namn och bildar nytt varumärke

Den prisbelönta djurförsäkringsaktören Bought By Many Ltd presenterar idag sitt nya varumärke i Sverige: ”ManyPets”.

Foto: Genrébild.

Den prisbelönta djurförsäkringsaktören Bought By Many Ltd presenterar idag sitt nya varumärke i Sverige: ”ManyPets”. Namnbytet följer en imponerande tillväxt för den brittiska försäkringsutmanaren som efter framgången i Storbritannien lanserade hund- och kattförsäkring i Sverige 2019. Idag försäkrar de sammanlagt över 270 000 hundar och katter, och i Sverige toppar deras hundförsäkring Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse av hundförsäkring 2020, det berättar företaget i ett pressmeddelande.

Företagets stora fokus på innovativ teknik och att lyssna till djurägarnas behov har resulterat i försäkringslösningar och service som är bättre anpassade för dagens hund- och kattägare, deras behov och livsstil. Idag erbjuder företaget skydd som tidigare inte varit tillgängligt i Sverige, som exempelvis lika villkor oavsett ras eller ålder, tillägg för tidigare besvär, fast självrisk från 0 kr och Sveriges högsta ersättning för veterinärvård – upp till 140 000 kr.

Det nya namnet ManyPets speglar företagets specialistområde – att erbjuda unika försäkringar för hundar och katter. Namnbytet är en del av en bredare strategi för företagets vidareutveckling i Sverige.

Från Bought By Many till ManyPets

”Vårt nya namn är ett av många steg vi tar för att fortsätta vår utveckling och etablering Sverige och uppnå en djupare relation med våra svenska kunder. Hela vår verksamhet bygger på att lyssna och agera på kundernas behov. Under vårt första verksamma år i Sverige har vi varit extra uppmärksamma på vad vi kan förenkla och förbättra i våra produkter och service. Det nya namnet ManyPets är ett gensvar på kundernas feedback och det visar tydligt vad vi specialiserar oss på – försäkring för hund och katt.” säger Catharina Gehrke, VD på ManyPets.

Flyttar verksamheten till svensk filial

ManyPets meddelar även att man i samband med namnbytet flyttar över verksamheten till sin svenska filial “ManyPets Filial”. Filialen har tillstånd och står under direkt tillsyn av Finansinspektionen och finns registrerad på Finansinspektionens webbplats och i Bolagsverkets register över försäkringsförmedlare.

”Att innan Brexit flytta över till en svensk filial är viktig för oss som företag, eftersom det säkerställer en smidig övergång, så att vi kan fortsätta leverera samma fantastiska service som våra kunder både uppskattar och förväntar sig. Dessutom öppnar det upp möjligheter för våra internationella expansionsplaner.” fortsätter Catharina.

I maj 2020 tog Bought By Many Ltd in en serie C-finansieringsrunda motsvarande 940 miljoner kronor för att fortsätta sin internationella expansion. Flytten till ManyPets Filial och det nya svenska varumärket påverkar inte försäkringsleverantörens produktutbud eller prissättning.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hälsa & Skönhet

Karlstad får ny golfmässa: “Haft idéen i flera år”

Den 11-12 mars 2022 slås dörrarna till Scandinavian Golf Fair upp för första gången.

Foto: Pressmeddelande.

VÄRMLAND/DALARNA. Golfen har sett ett otroligt uppsving under pandemin, vilket inneburit fler besökare på golfbanorna. Nu startar Bryngfjorden GK och Karlstad GK, tillsammans med Karlstad CCC, en ny golfmässa.

Den 11-12 mars 2022 slås dörrarna till Scandinavian Golf Fair upp för första gången. Många utställare som bland andra Tietliest, Callaway, Corbra, och Garmin och en stor andel av de Värmländska klubbarna är redan klara och arbetet med att attrahera fler utställare fortsätter.

“- Idéen till en golfmässa fick jag för flera år sedan. Som inbiten golfare har jag saknat en mässa som riktar sig till mig som golfare. Vi satt redan i startgroparna med planeringen av mässan när pandemin slog till och nu känns det väldigt kul att vi äntligen får berätta om satsningen och att vi släpper biljetterna till mässan.” säger Jimmy Rönngren, projektledare på Karlstad CCC

“- Det känns fantastiskt att vara med och stötta en ny golfmässa i vår egen region. Vi ser med stolthet och stor förväntan fram emot starten på ett långt samarbete kring Scandinavian Golf Fair och att sätta Karlstad och Värmland på den svenska golfkartan.” säger Mathias Åhlberg, vd på Karlstad GK

En mässa för alla

Scandinavian Golf Fair riktar sig både till inbitna golfare och till de som är intresserade av att börja spela golf. Det kommer att finnas något för alla. Hårdvaruleverantörerna kommer att ha slagburar där man kan testa utrustning, i shopen finns många klädmärken representerade och Värmländska Golfförbundet kommer att finnas representerade på mässan och erbjuder aktiviteter för både barn och unga.

Continue Reading

Hälsa & Skönhet

VM-boxaren Klara Svensson stärker tjejers självkänsla med “Bootcamp by Klara”

Klara Svensson, flerfaldig VM-medaljör och världsmästare i proffsboxning, startar energifylld träningsweekend för tjejer.

Foto: Pressmeddelande.

Klara Svensson, flerfaldig VM-medaljör och världsmästare i proffsboxning, startar energifylld träningsweekend för tjejer som ett nytt koncept i Hässleholm, det uppger Room Republic i ett pressmeddelande. Det kommer bl a att innebära inspirerande helger med fokus på hälsosam mat, dryck, skratt och nya bekantskaper i samarbete med Hotel Statt Hässleholm.

Klara Svensson tar med sig sina gedigna färdigheter från en proffskarriär i boxning med flertalet mästerskapstitlar i den absolut världseliten. Stor disciplin, medveten kost och träning krävs både mentalt och fysiskt för att kunna prestera i en av världens tuffaste sport, ofta kantad av en mansdominerad miljö och hård jargong. Under helgen delar Klara med sig på ett brutalt och ärligt vis med stor portion humor vad hon har lärt sig efter mer än 15 år i ringen. På ett personligt och nära plan lyfter hon även vikten av mentalt välmående, hälsosam livsstil, kontraster och fördomar för kvinnor idag. Klara berättar:

-” Mitt syfte med denna träningshelg är ett ökat välmående, självförtroende och hälsa för tjejer och kvinnor. Med hjälp av min erfarenhet och träning inom kampsport, den mentala aspekten och mina egna personliga insikter före och efter jag avslutade min karriär, så vill jag skapa en plattform. Denna ska inkludera nya bekantskaper, träningspepp, inspiration och god mat. Det är alltså inte fokus på magrutor, men på att öka en positiv inställning till att känna glädje för träning av både kroppen och hjärnan.”

Praktiska boxningspass och fokus på hälsa.

Premiären för Bootcamp by Klara går av stapeln den 29-30 januari och även den 26-27 mars finns bokningsbart nu, fler datum kommer under året. En fullspäckad, inspirerande och fartfylld weekend med praktiskt boxningspass och styrketräning för alla nivåer (någon tidigare erfarenhet behövs ej). Samt fokus på hälsa och hur man finner inspirationen att ta fram ditt bästa jag och våga resa sig upp, utmana sig själv och testa sina egna gränser.

Continue Reading

Hälsa & Skönhet

Hårt arbete och bidrag på 315 000 kr räddade populärt skidspår

Foto: Genrébild.

DARLARNA. De populära skidspåren vid Djupdalsvägen mellan Garpenberg och Horndal lockar skidåkare från både när och fjärran. När spåren var i fara satte Team Pumpen SK in alla resurser och fick ihop de 315 000 kr som behövdes. Skidåkningen är säkrad och nu kan klubben erbjuda en ännu finare naturupplevelse och skidåkning med 12 km spår.

– Jägarna behöver använda Djupdalsvägen på vintern nu när vildsvinsstammen ökat och därför behövde vi hitta en ny lösning för våra skidspår. Sveaskog har upplåtit mark som gjorde att vi kunde börja gräva och göra nya spår. Ingen trodde egentligen att det skulle gå att få ihop så mycket pengar som 315 000 kr men efter hårt arbete lyckades vi, säger Paul Danielsson, ansvarig för spårpatrullen som gör spåren hos Team Pumpen SK.

Klubben har fått 125 000 kronor av Södra Dalarnas Sparbank, Länsstyrelsen har gett en bygdepeng på 75 000 kronor och Boliden har satsat 50 000 kronor. Utöver detta så har flera privatpersoner och företag bidragit med både material, tid och pengar. 

Lyckan är stor hos många att inte behöva åka till fjällen för att få en fin skidåkning. En av dem som åker mycket skidor är Anna Lundgren.

– För mig handlar Djupdalsvägen om skidspår i världsklass där jag slipper trängsel och får vara själv med skidorna och naturen. De här skidspåren är faktiskt en av anledningarna till varför jag och min familj flyttade till Fornby. Spåren hade rykte att vara bästa spåren inom en 2 timmars biltur från Stockholm, säger Anna.

Continue Reading

HETAST

Precis som alla andra hemsidor använder vår hemsida sk Cookies för att fungera.