Connect with us

Affärsliv365.se

Affärsliv365 är sajten för dig som brinner för affärslivet i norra Sverige. Vi skriver om intressanta företag och affärshändelser från Gävleborg och uppåt – hela vägen till nordligaste Norrbotten. På Affärsliv365 kommer du hitta intressanta och engagerande nyheter, djuplodande reportage och uppmärksammande pressmeddelanden från små och medelstora företag i ditt närområde. Men till skillnad från andra affärslivssajter erbjuder vi något mer.

Vi hjälper företag att synas på rätt sätt.

Vi på Affärsliv365 har vi valt att specialisera oss på native advertising och digital marknadsföring. Idag använder miljontals svenskar Facebook och andra sociala medier, och det är viktigare än någonsin att vara en naturlig del av kundernas nyhetsflöden. Mitt i denna djungel av kommunikation producerar Affärsliv 365 sponsrade nyhetsartiklar om dig och ditt företag, din idé eller din verksamhet. Vi gör artikeln mätbart engagerande och intressant, med välformulerande och säljande texter och bilder. Vi ser till att ditt företag synliggörs för dina målgrupper på ett sätt som stärker försäljningen.

Marknadsföring på riktigt.

Du spenderar aldrig en krona i onödan. Med vår hjälp når du ut till potentiella kunder i samma sekund som de visat intresse för en särskilt produkt eller tjänst, och kan på ett trovärdigt sätt presentera ditt erbjudande både synligare och mer tillgängligt än konkurrenterna. Artikeln som ditt företag medverkar i ligger dessutom kvar på Affärsliv365 utan några tillkommande kostnader, den som googlar ditt företagsnamn i framtiden kommer alltså att mötas av en intressant artikel om ditt företag högt upp i de organiska sökresultaten.

Så om du vill kommunicera med kunder som engageras av det du säljer eller erbjuder, som kanske rent av är beslutsfattare inom andra företag som du vill komma närmare – då är verkligen Affärsliv 365 platsen för dig. Här får de ta del av ditt företag på ett sätt som skapar mervärde i ordets rätta bemärkelse.

Kontakta oss – dygnet runt!

Kontakta redaktionen på Affärsliv365.se dygnet runt med hjälp av detta kontaktformulär. Var gärna så detaljerad som möjligt i ditt meddelande, så återkopplar vi till dig så snart vi hinner.

Precis som alla andra hemsidor använder vår hemsida sk Cookies för att fungera.