Connect with us

Annonsera

Vad kul att du vill annonsera här.

Affärsliv365.se har nära 26 000 läsare*. Många av de som besöker vår hemsida gör det regelbundet i egenskap av företagare, inköpare eller beslutsfattare i större företag. Många är köpstarka privatpersoner som sökt på någon stor sökmotor, t ex Google, efter något som relaterar till de företag och verksamheter vi skriver om på Affärsliv365.se (*Statistics, Okt 2021).


Vad kostar det att annonsera här?

Vi erbjuder förmånliga annonskostnader där du som kund har stor möjlighet att påverka utformning och omfattning. Displayannonser, sk visningsannonser på hemsidan, är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig i relation till antalet potentiella exponeringar.


Olika sätt att annonsera via Affärsliv365.se.

Displayannonser på hemsidan.

Att synas på Affärsliv365 är ett smart sätt att marknadsföra företaget. De större bannerytorna på hemsidan syns på startsidan, men de mindre syns även per segment. Det går också att köpa displayannonser i artiklar, där du kan välja inom vilka områden du vill ha extra synlighet. Ytorna rekommenderas särskilt för specifika erbjudanden, kampanjer eller varumärkesreklam.

 • Displayannonser på startsidan eller per segment, välj själv hur du vill att annonserna ska synas och i vilket sammanhang.
 • Förmånliga priser – särskilt för dig som vill annonsera under en längre tid.
 • Välj mellan annonser i storleken 500*740 (Inläggsannonser), 400*940 (Bannerannonser) och 300*250 (Segmentsannonser). Vi hjälper till att designa din annons helt utan extra kostnad.
 • Ju längre tid du vill visa din annons, desto förmånligare pris.

Sponsrade artiklar och Native advertising.

Vi skapar intressanta och engagerande artiklar om dig/ditt företag, med ett tema som du och vi kommit överens om. Det kan vara allt från en generell företagspresentation till ett mer djuplodande reportage, där du och ditt företag utgör den intervjuade experten. Det bästa med native advertising är att artiklarna blir iögonfallande och förtroendeskapande. Efter publicering kan vi hjälpa till med betald marknadsföring av din artikel. Läs mer här!

 • Intressanta artiklar med säljande innehåll, som lockar dina kunder till kontakt.
 • Vi skriver all text, sköter all publicering och erbjuder vid behov hjälp med fotografering beroende på var i regionen ni befinner er.
 • Vi delar artikeln i alla våra sociala mediekanaler och garanterar minst 10 000 sponsrade visningar av er artikel.
 • Vi kan också marknadsföra artikeln till en ännu bredare målgrupp, i samråd med er, t ex via Facebook Ads eller Google Ads.

Sponsrad reklam via våra sociala medier.

Ett otroligt effektivt och lämpligt sätt att marknadsföra i samband med rekrytering eller andra affärshändelser. Vi kan sprida vidare ett pressmeddelande eller en rekryteringsannons. Vi kan erbjuda kreativa lösningar och erbjudanden för den som behöver en port till den norrländska marknaden. Vi hjälper givetvis till med att skapa och publicera annonserna.

 • Betald digital marknadsföring av annonser, kampanjer och kommunikation från ditt företag eller din organisation.
 • Med oss som tredjepart ger du ett seriöst och trovärdigt intryck och når tusentals affärslivsintresserade läsare inom olika kategorier av samhället.
 • Vi erbjuder förmånliga priser och så effektiva kampanjer, så det prismässigt inte skiljer sig särskilt mycket från vad du hade betalat för att göra det själv.

Kontakta oss för att få veta mer.

Vill du veta mer om våra annonslösningar? Ta kontakt med oss så blir du uppringd av någon från redaktionen. Inga frågor är dumma, och vi vill gärna vara tillmötesgående!

Precis som alla andra hemsidor använder vår hemsida sk Cookies för att fungera.