Connect with us

Karriär

Vi söker alltid duktiga kollegor.

Affärsliv365 är plattformen där Norrländska entreprenörer och företag hittar nästa samarbetspartner eller storkund. Vi finns och verkar på nätet och i alla sociala media kanaler, med ett stort fokus på digital marknadsföring, kommunikation och copywriting.

Vår ambition är att få vara en viktig del i Norrländska entreprenörers och företags regionala såväl som nationella marknadsföring och därigenom växa tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi mäter vår framgång i våra kunders framgång, och ställer höga krav på vår egen prestation.

Kort sagt är vår affärsidé baserad på att förbättra andras affärer genom att göra dem mer konkurrenskraftiga än sina konkurrenter – bland annat genom smartare marknadsföring.

Om du känner att du kan bidra till det, är du varmt välkommen att kontakta oss för att ta reda på om det finns några lediga tjänster. Om du driver eget företag med egen F-skatt eller arbetar via sk egenanställningsbolag kan vi erbjuda förmånliga villkor för partnerskap vid försäljning av de marknadsföringstjänster som Affärsliv365 levererar.

Skicka ett mail för att få mer information till info@affarsliv365.se

Precis som alla andra hemsidor använder vår hemsida sk Cookies för att fungera.