Connect with us

Medverka

En bra artikel engagerar mer än vanliga annonser.

Idag använder miljontals svenskar Facebook och andra sociala medier, och det är viktigare än någonsin att vara en naturlig del av kundernas nyhetsflöden. Den som inte syns i sökmotorer och i sociala medier får en uppförsbacke jämfört med konkurrenterna. Men det handlar inte bara om att köpa digital marknadsföring – det handlar om att göra det på rätt sätt också. Annars drunknar dina köpta annonser i ett hav av andra erbjudanden, där det krävs finess och kreativitet för att sticka ut.

Säljande artiklar av hög kvalité.

Mitt i denna djungel av kommunikation producerar Affärsliv 365 sponsrade nyhetsartiklar om dig och ditt företag, din idé eller din verksamhet. Vi gör artikeln mätbart engagerande och intressant, med välformulerande och säljande texter och bilder. Vi ser till att ditt företag synliggörs för dina målgrupper på ett sätt som stärker försäljningen. Upplägget är perfekt för dig som vill stärka ditt varumärke, kommunicera med kunder som engageras av det du säljer eller erbjuder, eller vill nå beslutsfattare inom andra företag som är intressanta för din verksamhet och tillväxt.

Otroligt kostnadseffektiv marknadsföring.

Du spenderar aldrig en krona i onödan. Med vår hjälp når du ut till potentiella kunder i samma sekund som de visat intresse för en särskilt produkt eller tjänst, och kan på ett trovärdigt sätt presentera ditt erbjudande både synligare och mer tillgängligt än konkurrenterna. Artikeln som ditt företag medverkar i ligger dessutom kvar på Affärsliv 365 utan några tillkommande kostnader, den som googlar ditt företagsnamn i framtiden kommer alltså att mötas av en intressant artikel om ditt företag högt upp i de organiska sökresultaten. Rätt smart va?

Ta kontakt med oss idag.

Det är varken dyrt eller krångligt att få upp en artikel hos oss. Efter att du har beställt den så kommer vi överens om ett tema, sen får du godkänna ett text- och bildförslag. Om du vill att vi marknadsför artikeln lite extra ser vi till att göra det med. Alla kostnader och avgifter presenteras skriftligt innan du gör din beställning, och du behöver aldrig oroa dig för oväntade eller tillkommande kostnader. Genom att kontakta oss kan du ställa ytterligare frågor om konceptet, eller göra din beställning. Varmt välkommen som kund!

Precis som alla andra hemsidor använder vår hemsida sk Cookies för att fungera.