Connect with us

Skicka in PM

Kämpande företagare? Klart du ska få synas gratis!

Affärsliv365.se, Norrlands nya webbaserade affärslivstidning, ska det vara enkelt för småföretag att synas!

Efter en publicering på sajten får tusentals läsare tillgång till din artikel, och inte sällan är det andra beslutsfattare som läser. Rätt bra marknadsföring va?

Såhär gör du för att komma med!

Om du vill ha en gratis artikel på Affärsliv365.se behöver du bara skicka in ett pressmeddelande. Artikeln bör ha en textmassa som motsvarar ett A4-ark och texten ska vara så “rakt på sak” och informativ som möjligt. Inkludera gärna ett eller flera citat från dig eller någon annan berörd person. Du måste också bifoga minst en högupplöst bild som du ger vårt tillstånd att publicera (ange också fotografens namn).

Vi vill också ha kontaktuppgifter till den/de som skrivit pressmeddelandet eller som berörs av det, i den mån vi har kompletterande frågor för vår egen artikel. Pressmeddelandet kan skickas till info@affarsliv365.se med rubriken “Pressmeddelande”, eller använd formuläret här nedanför:

Ditt direktnummer eller motsvarande.

Blev artikeln så bra att fler borde läsa?

Det kan vi också hjälpa till med. Vårt erbjudande till dig är inte begränsat till gratis exponering i tidningen, vi kan också hjälpa dig med att skriva, fota och publicera artiklar som vi sedan marknadsför i sociala medier och på Google. Formatet kallas “Native ads“, och är i praktiken artiklar med en marknadsföringsfunktion. Låter det intressant? Du kan läsa mer om det här.


Precis som alla andra hemsidor använder vår hemsida sk Cookies för att fungera.